ALLE MERKEN BOVAG OCCASIONS...
...VOOR ELK BUDGET!

Coen Droomers Auto's

Wat kost uw reparatie?

 wat kost dat
Autoreparatie? Bereken het zelf!
Bereken zelf de kosten en maak direct een afspraak, 24 uur per dag!

Prijs
De vermelde prijzen zijn all-in prijzen. Dit houdt in dat het arbeidsloon, kwaliteitsonderdelen en eventuele mileutoeslagen zijn meeberekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW. In de specificatie kunt u tevens zien welke kosten vaak voorkomen bij de geselecteerde klus. Ook deze genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Kwaliteit
De deelnemende Kost Dat? autobedrijven voeren de klussen uit voor de prijzen die zij op hun website hebben opgegeven. De monteur van het Kost Dat? bedrijf monteert alleen de kwaliteitsonderdelen die zij hebben opgegeven. Op die manier bent u verzekerd van "originele kwaliteit". De onderdelen voldoen dus aan de eisen die de autofabrikant daaraan heeft gesteld.

Kenteken
Om ervoor te zorgen dat in de offerte de juiste onderdelen (die perfect bij uw model auto passen) worden opgenomen, wordt er gevraagd om het kenteken van uw auto. Dit wordt vervolgens razendsnel aan de voertuiggegevens gekoppeld zoals deze bij de RDW geregistreerd zijn. De kentekengegevens worden verder niet voor andere doeleinden gebruikt.

Algemene voorwaarden en bepalingen!

  1. Bekijk/download Algemene voorwaarden(.pdf)
  2. Bekijk/download Privacystatement